Reszponzív Mobilgeddon

Drasztikusan nő a weboldalak reszponzivitásának szükségessége, a Google már eszerint rangsorol. Rendeljen Ön is reszponzív weboldalt!

Reszponzív Mobilgeddon

  • 2015-05-06
  • 3586 megtekintés
  • Szerző: Basa Bence

A Google beváltotta két hónappal ezelőtti ígéretét, és élesítette az új keresési algoritmusát.

Egyelőre csak a mobilos kereséseket érinti a változás: a nem mobilbarát felépítésű (nem reszponzív) weboldak háttrébb sorolódnak a keresési találatok listáján.

Az Origo összeszedte a cikkében, hogy Amerikában milyen azonnal érezhető hatásai voltak a látotagottsági statisztikákra - elég csak annyit mondani, hogy sem a last.fm, sem az AZLyrics weboldal nem volt megfelelően optimalizálva, ennek eredményeként a Google a konkurenciáikat teszi előre.

Mi még a bejelentés előtt nekikezdtünk az új, reszponzív weboldal fejlesztésének - és a Google által favorizált beállítások szerint haladva. Munkánk gyümölcse, hogy például a Seoceros.hu weboldal-elemző szerint 97%-os eredményt ér el a weboldal (a főoldal auditja megtekinthető itt).

(Jelen bejegyzés értéke egyébként 95% - a különbség oka, hogy a főoldalon más kulcsszavakra optimalizáltunk, és több szöveg is van :) )

Amennyiben már Ön is szeretne reszponzív weboldalt, írjon nekünk árajánlattal kapcsolatban! Lehetőség van egyedi reszponzív weboldal készítésére is, ugyanakkor egy költséghatékonyabb megoldás a websablonok használata - erre is nyitottak vagyunk!