Referenciáink

Referenciáink

Az évek során több tucat projektben vettünk részt. Most kiszemezgettük a legizgalmasabbanat ezek közül. Kérjük vedd figyelembe, hogy bár az alábbi weboldalak fejlesztését teljes egészében befejeztük, a rajtuk megjelenő tartalmakra (illetve azok hiányáért) már nincs rálátásunk!

Az alábbi felsorolás nem tartalmazza a cégünk által megalkotott és már több mint 4 éve üzemeltetett KuponOS referenciákat. Ezeket szeparáltan gyűjtjük itt

MarryU.hu Esküvőportál

MarryU.hu

A Marryu.hu weboldal egy komplett esküvői portál. Termékekre, szolgáltatásokra lehet utalványokat vásárolni, de emellett bloggal, partneri felülettel és rengeteg egyéb hasznos funkcióval segíti a leendő párokat.

Közkedvelt kupongyűjtő oldal felújítása

KedvezményOrszág

A KedvezményOrszág egy régóta működő, népszerű kupon aggregátor oldal. Feladatunk a régi arculat megtartása mellett egy teljesen friss, reszponzív dizájn készítése volt - illetve a teljes admin-háttér kicserélése. Az ajánlatokat XML-ből tölti be, rendszerezi, majd automatikusan készít statisztikákat és hírleveleket is.

Digitalszalon

Digitalszalon

A Digitalszalon számára fejlesztett webshop rengeteg szempontból egyedi. Hatalmas árukészletet is könnyen átláthatóvá tevő adminfelületet, illetve egyszerű rendeléskezelő rendszert építettünk - a rengeteg beállítási lehetőség és automatizált folyamat mellé.

Selfie Regatta

Selfie Regatta

Balatoni vitorlásverseny-sorozat képfeltöltő alkalmazása. Több, párhuzamosan feltölthető galéria, széleskörű Facebook integráció, szavazás, like-comment, stb.

Habfelirat egyedi reszponzív weboldal

Habfelirat.hu

A habfelirat.hu weboldal két fontos elemre épül: egy könnyen használható és adminisztrálható árkalkulátorra (ami egyszerre több paraméter alapján kalkulál), és a minden képernyőn tökéletesen megjelenő felépítésre.

Ez utóbbi nem vicc, öröm mobilról nézni :)

BikeCentral kerékpár alkatrész webáruház

Bikecentral.hu

Kétnyelvű webshop kerékpáralkatrészek árusítására. Kiemelt keresőoptimalizálási feladatok (kulcsszavak, linkek, stb), reszponzív, felhasználóbarát felépítés.

Beépített blog, zárt partnerfelület (egyedi árkalkulációkkal).

Balatoni villa bemutatkozóoldala. Booking.com fejlesztés

Gránit Villa

Prémium kategóriába tartozó balatonparti villa bemutatkozóoldala. A népszerű világnyelvek látogatói (IP cím alapján történő automatikus nyelvválasztás) bármilyen eszközről azonosan elegáns, letisztult felülettel találkoznak, hála a reszponzív felépítésnek.

Kiemelt funkciót kapott a szobakezelés booking.com rendszerrel történő integrálása.

Szűretlen.hu

Szűretlen.hu

Minőségi, kézműves sörökkel foglalkozó hírportál. Események, cikkek, programok - és persze kereshető-szűrhető sörfőzde, kocsma és sör adatbázis

Divatáru webshop és szabászat bemutatkozó oldala

Walter Férfi divatház

Az egyik legnagyobb magyarországi varroda bemutatkozóoldala. Professzionális design, mely feladata, hogy tükrözze a weboldalon szereplő tartalom eleganciáját, letisztultságát. Külön figyelmet kapott a galéria és a keresőoptimalizálás.

Gutman Borpince

Gutman Borpince

Délbalatoni borászat bemutatkozóoldala: borok, termőföld, lelőhelyek. Hatékony tárgyalások a partmenti Bor és Bringa fröccsöző ponton :)

Svertkupa.hu egyedi nevezős fejlesztés

Svertkupa.hu

2016-ban cégünk szponzorálta az újjáéledő Svert Kupa vitorlásversenyt, ahol a részvétel (és az abszolút 9. hely) mellett az online előnevezést is mi biztosítottuk. Jövőre ugyanitt!

Hifi szerviz bemutatkozó weboldala

Totel Szerviz Kft

Egyszerűnek indult céges bemutatkozóoldal (blog, galéria, üzenőfal, SEO).

Később fejlesztettünk hozzá egy online készüléknyilvántartó-felületet, amin keresztül a kliensek ellenőrizhetik készülékük állapotát (elkészült-e a javítás).

Dancing Queen Tánciskola bemutatkozóoldala

Dancing Queen

Ahogy a tánc, úgy a tánciskola weboldala esetében is a legfontosabb a külcsín. Ennek jegyében egy ízléses színekkel/képekkel dolgozó arculatot építettünk, mely mobil eszközökön is kiválóan jelenik meg.

Külföldieket célzó, angol nyelvű reszponzív landing oldal

SmartWays

Külföldieket célzó, angol nyelvű reszponzív landing oldal azonos nevű alkalmazások számára. A térképre adminfelületen keresztül lehet feltölteni a POI-kat

Innovatív Startup weboldal fejlesztése

StartUpVIP

Innovatív, startup vállalkozásokra szakosodott inkubátor rendezvény-weboldala. Szponzorok, tagok bemutatkozása mellett rengeteg hasznos anyagot tartalmaz a weboldal, illetve van lehetőség a rendezvényre jelentkezni a csapatoknak.

Főbb modulok: Hírlevél, blog. Reszponzív, "trendi" arculat egy innovatív kezdeményezésnek.

Munkaközvetítő portál teljeskörű fejlesztése

Van1munka

Saját projektként indult: munkaközvetítő portál szabadúszóknak. A Vatera megoldásához hasonló, licitálásos felületen keresztül köti össze a munkaadókat és a szabadúszókat: egy projektre jelentkezők közül a legjobb ajánlatot adó kerül kiválasztásra.

A szoftver teljesen elkészült, azonban erőforráshiány (marketing, stb) miatt még nem indult el a projekt.

Nyereménygyűjtő egyedi weboldal fejlesztése

Nyereménygyűjtő

A felhasználók különböző partnercégek által meghirdetett nyereményjátékokon vehetnek részt. A weboldal része a nyereménykezelő modul (kattintás/részvétel mérés), illetve fontos eleme az egyénre szabott, teljesen automatizált hírlevélküldő modul (mindenki csak azokat az játékokat kapja, amiket még nem látott).

Külföldi turisták orientációs weboldala

TripPackHungary

Külföldről Magyarországra látogató turistákat célzó weboldal: országszerte kínál kategorizálva szállást, kultúrát, egyéb élményeket. Igazából egy kuponos jellegű weboldalról van szó, néhány extra ötlettel megspékelve.

A weboldal főbb elemei: ajánlatok, kosár, többnyelvű felület, reszponzív felépítés.

Művészeti iroda bemutatkozóoldala

M&S Arts

Angol művészközvetítő cég weboldala: művészek bemutatása (repertoár, képek, videók, hangananyagok), bemutatkozás, kapcsolat.

Különlegessége az egy művészhez feltölthető repertoár: (online hallgatható) hanganyagok, fényképek, életrajz, stb

Továbbtanulási portál fejlesztése, programozása

Tovabbtanulas.info

Gimnazistákat célzó projekt, egy helyre gyűjtve az összes fontos tudnivalót. Egyetemek listája (meglévő adatbázis beépítése), blog, keresés, stb.

Központi funkció az értékelőrendszer, amin keresztül a lehető leggyorsabban lehet szakokat, egyetemeket értékelni - és sztorikat beküldeni.

Walter férfi ing webáruház

Walter Shop

Többnyelvű webshop, ingekre specializálva: keresés többféle paraméter szerint (kategória, illetve pl méret), raktárkészlet-nyilvántartás, regisztráció nélküli vásárlás.

Letisztult, mobilra optimalizált felület, teljeskörű adminisztátori hozzáférés.