Elindult: XXL Kupon.hu

Legújabb projektünk: XXL Kupon.hu

Elindult: XXL Kupon.hu

  • 2013-04-16
  • 3326 megtekintés
  • Szerző: Basa Bence

A hét folyamán rajtolt el legújabb feljesztésünk, az XXL Kupon.hu. A projekt a népszerű kupongyűjtő oldalak mintájára (Qponverzum, Mindenkupon, stb.) készült, azonban a profitorientáltság mellett fontos hangsúlyt kapott, hogy megfelelő mértékben tudja kielégíteni a célközönségei igényeit.

XXL Kupon weboldal szoftver fejlesztés

Mert nem csak egy célközönsége van, hanem kettő: a felhasználók mellett az egyes partnereik számára is biztosítanak kényelmi funkciókat.

Ilyen például a statisztika modul, amelyen keresztül a partnerek naponta e-mail üzenetben megkapják az aznap futó ajánlataik kattintási számait - és ezeket vissza is lehet követni, napra lebontva. Az elszámolási rendszer is jóval barátságosabb: kattintásokat lehet vásárolni csomagokban - minél több kattintást vásárolnak, annál alacsonyabb az egy kattintásra jutó költség (pl. 100 kattintás 3000 Ft, 1000 kattintás 20000 Ft)

Bár tegyük hozzá, nehéz lenne barátságtalanabbat alkotni a havi hatszámjegyű, magyarázat nélküli számláknál - amikre még az Analytics sem tud magyarázatot adni...

A felhasználók pedig a szokásos, kategorizált hírlevélen kívül egy részletes keresőt találhatnak a weboldalon, ahol ár, kedvezmény, helyszín szerint lehet keresni. Továbbá a keresésekre fel is lehet iratkozni, és a rendszer külön e-mail hírlevelet küld, ha a keresési feltételeknek megfelelő ajánlat került fel az oldalra.

Neat, huh?