Facebook alkalmazás fejlesztés

Facebook alkalmazás fejlesztés

A Facebook-marketing fontos eleme a vírusként (jó értelemben) terjedő alkalmazások használata.

Az alapelv egyszerű: a felhasználók egy érdekes témával találkoznak (ilyen volt például a méltán elhíresült "Mi az indián neved" alkalmazás, amely 3 nap alatt 800 ezer (!) követőt hozott), és részt vesznek a játékban.

A részvételhez meg lehet szabni feltételként, hogy egy adott oldalt like-oljanak, vagy marketing célból megadják az e-mail címüket.

Ez utóbbi megoldás előnye, hogy a facebookon történő megosztásoknál jóval hatékonyabb a  közvetlen e-mail marketing.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy egy adott KuponOS regisztrált felhasználói (és természetesen feliratkozói közé) is fel lehet venni az adott felhasználót - aki ezentúl be tud majd lépni a weboldalra is a Facebook Connect segítségével.

Összeszedtünk néhány példát: ezek az alkalmazások számítanak "trendinek", a sikeres kampány borítékolható.

FB Like Gate / Feliratkozás

FB Véletlenválasz-generátor

FB Képfeltöltő verseny

FB Kérdőív / Kvíz alkalmazás

További lehetőségek

A lehetőségek száma végtelen (lehet például Online Kirakatot indítani a már működő webshophoz, kuponos oldalhoz). Az előbb bemutatott három megoldás csak példa, sokkal összetettebb alkalmazásokat is lehet fejleszteni - ezek azonban a legnépszerűbbek, indulásnak ilyet célszerű választani.

A legtöbb céggel szemben az általunk fejlesztett alkalmazásokat nem havidíjas, hanem egyszeri költséges formában ajánljuk - az alkalmazás addig futhat, amíg szükség van rá.

Az árak nem tartalmazzák az egyedi grafika tervezését. Ez egyedi igényektől függően további 10-15.000 Ft. + Áfa.