Javítási feltételek

Javítási feltételek

Csak a megrendelésben közölt hibákat szüntetjük meg, esetleges újabb hibaészlelése esetén a javításhoz a megrendelő hozzájárulását kérjük. A NEM az eredeti gyári csomagolásban átvett készülékek esztétikai állapotának megóvásáért minden tőlünk elvárhatót megteszünk, de azért felelősséget vállalni nem tudunk. Működésképtelen készülékeknél minőségi reklamációt nem fogadunk el a készülék korábbi állapotával kapcsolatban, mivel az nem volt ellenőrizhető.

A javítás bárminemű késéséből eredő anyagi vagy erkölcsi kárért, a garanciális időn túli készülékek javításának sikertelenségéért a szerviz felelősséget nem vállal. A gyári állapottól eltérő (átalakított) készülékekre, a beszerelt aktív elemekre semmiféle garanciát nem vállalunk. A javításra leadott készülék csak az átvételi elismervény ellenében vehető át! Az elkészült és át nem vett készülékeket 3 hónap után selejtezzük, melyhez megrendelő aláírásával hozzájárul.

Házimozi javítás, szerviz minden népszerű márkában

A javításra a vonatkozó jogszabályban előírt garanciát vállalunk, amely azonban CSAK a javításra, s nem a készülék egészének működésére érvényes. A garancia egyéb feltételei megegyeznek a jótállási jegyen feltüntetett garanciális feltételekkel.

A szerviz rezsi óradíja 6000.- Ft + ÁFA, minden megkezdett 30 perc számlázásra kerül. A hibafeltárás költsége 4000.- Ft +ÁFA. A javításról, vagy a készülék állapotáról szakértői véleményt is tudunk készíteni, ennek ára 10000.- +ÁFA.